Drukwerk
flyers – posters – (relatie-) magazines – advertenties – nieuwsbrieven – mailings – en nog veel meer!

Alle middelen die nodig zijn om uw doel te bereiken kunnen door ons van A tot Z worden verzorgd. Of het nu gaat om één enkel exemplaar of om grotere oplagen: wij zetten uw ideeën om tot de gewenste einduitvoering, inclusief de zorg over alle tussenliggende trajecten. Op maat en op de juiste manier, inclusief de kwaliteitscontrole – op verzoek eventueel met drukproeven – zodat een prefect resultaat is gegarandeerd.

Ook de handling van uw advertentiecampagne is bij ons in bekwame handen. Stam Media schetst voor u een ontwerp, regelt de reserveringen bij de uitgevers, levert de advertenties correct aan en controleert daarna de plaatsing. Dit complete traject is Stam Media beslist toevertrouwd en betekent voor u een zorgenlast minder!

Wie: Nh1816
Wat: Verzekeringen
Opdracht: Productie van bovenstaande krant

Wie: Josh V
Wat: Een Succesvol modelabel
Opdracht: Productie van onderandere de lookbookjes, visitekaartjes en folders. Opmaak, drukklaar maken van de bestanden en drukwerk begeleiding.

Wie: Spruytenburg Juwelier
Wat: Trendy juwelier in Waddinxveen
Opdracht: Spruytenbrug Juwelier viert zijn 50-jarig jubileum en dit vierden zij met mooie prijzen. De A4 3-luik folder hebben wij gemaakt om de acties en hun 50-jarig jubileum onder de aandacht te brengen. De folder is huis aan huis verspreidt. 

Wie: 1480 Foodbar
Wat: Restaurant in het centrum van Alkmaar
Opdracht: Ontwikkeling van de menukaart.