Magazines
Stam Media is uitgever van Tulp Magazine, een glossy lifestyle magazine voor mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie van 30 jaar en ouder. Het magazine is alweer in haar vijftiende jaargang en kent veel enthousiaste lezers en adverteerders. Tulp Magazine verschijnt twee keer per jaar in de regio Noord Holland, Zuid Holland en Noord Brabant. Onze doelgroep is de clientèle van winkels en bedrijven die zich op het hoge segment van de consumentenmarkt richten.

Daarnaast produceert Stam Media nog zo’n twintig magazines voor opdrachtgevers en verzorgt het gehele proces. Van idee tot eindproduct. Dit kan design en drukwerk zijn, maar ook compleet met redactionele inhoud en fotografie. Alles is mogelijk!

Wie: ZEST Magazine
Wat: Fris, scherp en prikkelend, luidt de ondertitel van ZEST Magazine. Een heerlijk blad om te lezen met artikelen over lifestyle en gesprekken met mensen die over hun passie praten.

Wie: Tulp Magazine
Wat: Een lifestyle magazine voor hem én haar, met artikelen over reizen, mode, wonen en interieur, interviews, kunst, culinair, kortom; alles wat het leven nóg leuker maakt!

Wie: Cachet Magazine
Wat: Een mooi gepersonaliseerd magazine voor verschillende juweliers in Nederland, die aangesloten zijn bij inkoopcoöperatie Cachet.

Wie: Niestadt Juweliers
Wat: Een prachtig gepersonaliseerd magazine van Niestadt Juweliers, waarbij de vakmensen en de collectie mooi worden weergegeven. Dit alles ter ere van het 30-jaar jubileum van Niestadt Juweliers te Lisse.

Wie: Juwelier Zwinkels
Wat: Prachtige juwelierszaak in Naaldwijk.
Opdracht: Een magazine om zichzelf, het team, de mooie collectie en producten van de juwelierszaak te presenteren.

Wie: XiN Magazine
Wat: een lifestyle magazine voor de Nederlandse Chinezen in Chinees/Engels